Ajankohtaista

Porista jatkoaikatappio - FBC Turku haastettiin Cupissa

11.11.2019

Karhukoplan edustusjoukkueen ottelut jatkuivat viime perjantaina Porissa, kun paikallinen FBT Pitu isännöi pisteiden valossa heikosti kautensa aloittanutta Karhukoplaa. Kakon tekeminen on ollut nousujohteista, ja Porissa joukkue aloitti ottelun... Lue lisää »

Suomen Cup jatkuu kovalla haasteella - Divarin suosikki kyläilee Eurassa

6.11.2019

Karhukoplan miesten edustusjoukkue on edennyt salibandyn Suomen Cupissa ensimmäistä kertaa historiassaan viidennelle kierrokselle, jossa se saa vastaansa tulevana lauantaina Euran Urheilutalolla pelattavassa ottelussa FBC Turun... Lue lisää »

Tutut ongelmat Kakon riesana

4.11.2019

Karhukoplan heikosti sujunut alkukausi sai sunnuntaina jatkoa, kun turkulainen SB Hirvensalo haki kolme pistettä Euran Urheilutalolta. Karhukoplaa on vaivannut alkukauden ajan kaksi ongelmaa: maalinteko ja puolustuspelaaminen. Kaksi erittäin... Lue lisää »

Mustat hetket Kakon turmana

26.10.2019

Karhukoplan edustusjoukkue kohtasi perjantai-iltana sarjakärjen, kun joukkue matkusti Mynämäelle SBS Wirmon vieraaksi. Kako sai mukaansa 15 pelaajaa ja kaksi maalivahtia, mutta ei pysynyt erinomaisesti pelanneen kotijoukkueen... Lue lisää »

Fyysinen härkälauma murjoi Karhukoplan

21.10.2019

Vehmaalainen UHV Bulls oli Karhukoplaa parempi joka osa-alueella sunnuntaina Eurassa pelatussa ottelussa. Ottelun alusta asti kävi selväksi se, kumpi joukkueista halusi enemmän voittoa. Vierasjoukkue karvasi ja puolusti todella ahnaasti, kun... Lue lisää »