Ajankohtaista

Jatkosopimuksia juhannukseen - maalipörssin kärki jatkaa Säkylässä

18.6.2020

Karhukoplan edustuksen joukkueen rakentaminen jatkuu kahdella jatkosopimuksella, kun hyökkääjä Kalle Seppä ja puolustaja Joni Tuominen jatkavat joukkueessa. Seppä oli viime kaudella Karhukoplan tehokkain maalintekijä 22 osumallaan 18... Lue lisää »

Laksille jatkosopimus Säkylään - Karhukoplalle vahvistuksia Raumalta ja Harjavallasta

20.5.2020

Karhukoplan miesten edustusjoukkue on tehnyt yhden jatkosopimuksen sekä kolme uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Kesken viime kauden Nakkilasta Karhukoplaan palannut Jari Laksi jatkaa Karhukoplassa, jonka lisäksi Säkylään saapuvat... Lue lisää »

Jatkosopimuksia jokaiselle pelipaikalle - paluumuuttaja Huittisista maalivahtiosastolle

19.5.2020

Karhukoplan edustusjoukkue on solminut neljä uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Joukkueessa jatkavat viime kaudeksi Karhukoplaan tulleet puolustaja Tarmo Inkinen ja maalivahti Roni Ojala. Lisäksi Kako on kiinnittänyt joukkueeseensa... Lue lisää »

Raumalaiskaksikko jatkaa Säkylässä - omat kasvatit palaavat Kakoon.

18.5.2020

Karhukoplan edustusjoukkue on solminut vuoden jatkosopimukset puolustajien Waltteri Virtasen ja Joonas Vääräniemen kanssa. Virtanen on edustanut Karhukoplaa jo useamman kauden ajan, mutta Vääräniemelle viime kausi säkyläläisjoukkueessa oli... Lue lisää »

Karhukoplalle odotettu jatkosopimus - kulttipelaaja jatkaa Säkylässä!

16.5.2020

Karhukoplan edustusjoukkue on solminut yhden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Mikko Raivion kanssa. Viime kaudella Raivio keskittyi ainoastaan harjoitteluun, sillä osa kaudesta kului rauhanturvaajana. Tulevalla kaudella vuonna 1990 syntynyt... Lue lisää »