Henri Virtanen Karhukoplan päävalmentajaksi - Ville-Matti Hakanpää apuvalmentajaksi

1.7.2020

Karhukoplan miesten edustusjoukkueen uutena päävalmentajana aloittaa Henri Virtanen. Pitkän linjan salibandyvalmentaja on valmentanut eri ikäluokkien junioreita. Viimeiset 15 kautta Virtanen on toiminut miesten edustusjoukkueiden vastuuvalmentajana sekä Oripään Urheilijoissa että SBS Maskussa monilla eri sarjatasoilla. 

Säkylään hän saapuu täynnä intoa. Virtanen tapasi uuden joukkueensa ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten, jonka päätteeksi Karhukopla ja Virtanen solmivat yhden vuoden valmentajasopimuksen.

- Tulen Säkylään uteliaana ja halukkaana luomaan joukkueen, jolta voidaan odottaa kerta toisensa jälkeen ryhdikkäitä esityksiä. Odotan, että pelaajat jättävät aina kaikkensa, ja että meidän pelien katsomisesta maksaa mielellään lipun, Virtanen toteaa.

Erityisen vaikutuksen Virtaseen on tehnyt Säkylässä vallitseva henki, jonka hän toivoo näkyvän ja samalla tarttuvan myös katsomoon.

- Toivon, että sama katsomossa näkyisi sama henki kuin joukkueen sisällä vallitsee. Uskon, että tästä tulee hyvä, joten tulkaa ihmeessä hallille katsomaan, hän toteaa.

Virtasen avuksi saapuu niin ikään pitkän linjan salibandyvalmentaja, kun viimeksi SalBassa junioreita valmentanut Ville-Matti Hakanpää siirtyy Säkyläläisjoukkueen apuvalmentajaksi. Hakanpää on valmentanut yli 20 vuoden ajan useissa eri seuroissa ja erilaisissa juniorijoukkueissa. Säkylään Hakanpää saapuu haastamaan itseään valmentajana erilaisessa maailmassa, mihin on normaalisti tottunut.

- Odotukset ovat korkealla. Haluan päästä auttamaan joukkuetta omalla panoksellani. Asenne on nöyrä, mutta tavoitteet on korkealla, sillä en lähde mihinkään projektiin puolivaloilla. 

- Minulle rooli apuvalmentajana sopii erinomaisesti, ja on hienoa päästä uuteen projektiin mukaan, Hakanpää kertoo.

Edustusjoukkueen manageri Kullervo Kauppi on tyytyväinen, että valmennusryhmä saatiin vihdoin kasaan. 

- Olen erittäin tyytyväinen, sillä valmennusasian ratkeaminen meni melko pitkälle kesään. Joukkue on kuitenkin harjoitellut jo ilman valmentajiakin, joten uskon, että tämän valmentajakaksikon on suhteellisen helppo lähteä ohjaamaan laivaa haluamaansa suuntaan.

Pelaajajulkistuksiakin on Kaupin mukaan odotettavissa lähiaikoina, jopa tämän viikon aikana.

- Totta on, että eilen saatiin hyökkäykseen kiinnitettyä erittäin mieluinen vahvistus. Myös maalivahtikaksikkomme täydentyminen trioksi on jo erittäin lähellä, joten hyvältä näyttää.