Janne Salomaa Karhukoplan päävalmentajaksi - avoimet harjoitukset toukokuun alussa!

24.4.2019

2.divisioonakauteen valmistautuvan Karhukoplan edustuksen uutena päävalmentajana aloittaa viime kaudella Nakkilan NTK:n valmentajana toiminut Janne Salomaa. Hän valmensi Karhukoplaa edellisen kerran kolmen vuoden ajan vuosina 2015-2018. Salomaa ehti edustaa Karhukoplaa useamman kauden myös pelaajaurallaan.

Viime kaudeksi Salomaan tie vei siis Nakkilaan, mutta nyt hän tarttuu intoa täynnä Karhukoplan päävalmentajan ruoriin. Salomaa on valmentanut Karhukoplan ja NTK:n lisäksi urallaan myös Kokemäen KKV:n joukkueita niin miesten kuin junioreiden puolella.

- Pelaajarunko näyttää jo nyt hyvältä, joten oli helppoa palata Säkylään ja lähteä tähän hommaan mukaan, hän kommentoi tuoretta pestiään.

Ja se pelaajarunko todellakin näyttää ajankohtaan nähden hyvältä. Jo nyt kasassa on enemmän pelaajasopimuksia kuin viime kaudella pelaajia saatiin kertaakaan kokoonpanoon. Lisäksi neuvottelut ovat käynnissä vielä useamman pelaajan kanssa. Tulevan kauden pelaajasopimuksia aletaan julkistamaan vielä loppuviikon aikana, joten pysy kuulolla!

Lisäksi Karhukopla järjestää kaikille avoimet harjoitukset Säkylähallissa 2.5. ja 9.5. kello 19.30 alkaen.

Avoimet harjoitukset:

2.5. Säkylähalli klo 19.30-21-15
9.5. Säkylähalli klo 19.30-21.15

Mikäli olet kiinnostunut edustamaan Karhukoplan edustusta tulevalla kaudella, mutta et pääse osallistumaan avoimiin harjoituksiin, saat lisätietoja päävalmentajaltamme.

Janne Salomaa 0405390775