Jatkosopimuksia juhannukseen - maalipörssin kärki jatkaa Säkylässä

18.6.2020

Karhukoplan edustuksen joukkueen rakentaminen jatkuu kahdella jatkosopimuksella, kun hyökkääjä Kalle Seppä ja puolustaja Joni Tuominen jatkavat joukkueessa. Seppä oli viime kaudella Karhukoplan tehokkain maalintekijä 22 osumallaan 18 ottelussa. Vuonna 1996 syntynyt hyökkääjä on KK-V:n kasvatti, mutta on edustanut jo useamman kauden ajan Karhukoplaa. Edustusjoukkueen manageri Kullervo Kauppi hehkui tyytyväisyyttä saatuaan Sepän allekirjoituksen sopimuspaperiin.

- Ehdottomasti kova kiinnitys meidän rosteriimme. Vahvana ja nopeajalkaisena pelaajana Seppä tulee tuottamaan jälleen harmaita hiuksia vastustajilleen tulevalla kaudella.

Tuomiselle kausi Karhukoplan edustuksessa on jo 11.peräkkäinen. Kauppi näkee sopimuksen tärkeänä etenkin puolustuksen kokemuksen kannalta.

- Peruspuolustajia tarvitaan jokaisessa joukkueessa. Verrattaen nuoreen puolustukseemme on tärkeää saada myös kokemusta, hän kertoo.

Juhannuksen jälkeiseksi viikoksi Kaupilla on kassakaapissaan tarjota vihdoin uutisia myös johtoportaaseen. Pelaajasopimuksistakaan kaikkia ei ole vielä julkisuuteen tuotu, joten lisää sopimuksia on luvassa lähiaikoina.

- Totta on, että valmentajan kanssa ollaan nyt asioista sovittu. Kyseessä on kokenut valmentaja ja olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet kiinnitettyä, kun viime kaudella joukkuetta valmentanut Janne Salomaa ilmoitti, ettei ole käytettävissä tulevalla kaudella.

- Pelaajatilanteesta voin valottaa sen verran, että lisäystä on tulossa vielä ainakin maalivahtiosastolle sekä hyökkäykseen. En sulje pois puolustajahankintojakaan, mutta sinne haku ei ole enää aktiivisesti päällä. Katsotaan mitä verkkoihin tarttuu, Kauppi toteaa.