Jatkosopimuksia jokaiselle pelipaikalle - paluumuuttaja Huittisista maalivahtiosastolle

19.5.2020

Karhukoplan edustusjoukkue on solminut neljä uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Joukkueessa jatkavat viime kaudeksi Karhukoplaan tulleet puolustaja Tarmo Inkinen ja maalivahti Roni Ojala. Lisäksi Kako on kiinnittänyt joukkueeseensa huippulupaavan oman kasvattinsa Kalle Heikkilän sekä maalivahtiosastolle SBS Rupusta Säkylään palaavan Niilo Härkälän.

Ojala saapui Kakoon viime kaudeksi Euralaisesta HuPasta, ja esiintyi viime kaudella neljässä ottelussa. Inkinen tuli Karhukoplaan vastaavasti viime kaudeksi 3.divisioonaa pelanneesta Rauman Jyrästä, ja pelasi debyyttikaudellaan 2.divisioonassa Karhukoplan takalinjoilla 17 ottelussa.

Vuonna 2004 syntynyt Heikkilä esiintyi viime kaudella 2.divisioonassa kymmenessä ottelussa. Lisäksi otteluita kertyi rinnakkaisedustuksella SalBan C-junioreissa 12 kappaletta, joissa syntyi tehot 8+7. Armeijaa parhaillaan käyvä Härkälä pelasi viime kaudella SBS Rupun paidassa miesten 3.divisioonassa, 5.divisioonassa sekä A-juniorien 2.divisioonassa. 

- Inkinen on todellinen peruspuolustajan ilmentymä, joka pelaa taatusti joukkueelle jokaisessa tilanteessa. Hän on erinomaisessa kunnossa, ja debyyttikautensa jälkeen varmasti valmiimpi ottamaan roolia puolustuksestamme. Samoin uskon, että Ojala on kauden verran joukkueen mukana uuteen sarjatasoon totutelleena valmis taistelemaan peliminuuteista tulevalla kaudella, sillä potentiaalia hänessä on valtavasti, edustusjoukkueen manageri Kullervo Kauppi kertoo.

- Heikkilä meni sellaisin askelin eteenpäin viime kaudella edustuksen mukana treenatessaan, että hänen kiinnittämisensä tulevaksi kaudeksi oli tärkeää. Minulla on vahva luotto siihen, että hän lyö nuoresta iästään huolimatta läpi jo tulevalla kaudella. Maalivahtiosastomme kaipasi vahvistusta Panu Suvitien jäätyä sivuun, joten Härkälä omana kasvattinamme oli oiva lisäys sille osastolle, Kauppi jatkaa.

Kaupin mukaan joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, ja sopimuksia on allekirjoitettuna lisää niin uusien kuin vanhojenkin pelaajien kohdalla. Näistä sopimuksista osa julkaistaan heti keskiviikkona.

- Neuvottelut jatkuvat vielä useamman pelaajan kanssa tulevaan kauteen liittyen. Joukossa on sekä uusia vahvistuksia että viime kauden kokoonpanosta kokeneimpia pelaajia, Kauppi paljastaa.