Karhukoplalle kova paluumuuttaja - Juhani Niemi palaa Säkylään!

2.7.2020

Karhukoplan miesten edustusjoukkue saa mieluisan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun 51 ottelua Salibandyliigassa ja 55 ottelua Divarissa pelannut Juhani Niemi palaa Säkylään. Viime kaudella SBS Wirmoa edustanut Niemi on pelannut pääosan urastaan Rauman Salbassa, mutta on käynyt pelaamassa kahden kauden ajan myös Sveitsissä Su Mendrisiotton joukkueessa.

Karhukoplan paidassa 34-vuotias Niemi on pelannut kahdesti aiemminkin. Näinä kausina pelatut 16 ottelua ovat tuoneet yhteensä 28 tehopistettä, joten kovasta vahvistuksesta voidaan puhua.

Karhukoplan manageri Kullervo Kauppi ei peitellyt tyytyväisyttään Niemen siirron varmistuttua. 

- Nuo tehopisteet nyt kertovat jo jotain, mutta sen lisäksi Niemi on erittäin viisas pelaaja, joka ei laista myöskään oman pään velvoitteista. Erittäin hienoa saada joukkueeseen pääsarjatason kokemusta. Hienoa, että hän valitsi meidät, sillä vaihtoehtoja oli ilmeisesti muuallakin, Kauppi kertoo.

Kaupin tavoitteena on koota eilen julkistetulle valmentajakaksikolle laaja rinki pelaajia, jotta vaihtoehtoja erilaisiin variaatioihin riittää. Niemi on hänen mukaansa tähän erinomainen palanen.

- Monikäyttöinen pelaaja. Sentterin ja laiturin paikka menee, mutta viime kaudella Mynämäellä pelasi myös puolustajana. Erittäin tärkeä pelaaja senkin puolesta, hän sanoo.

Karhukoplalla on nyt sopimus 21 kenttäpelaajan sekä kahden maalivahdin kanssa, ja lisäystä on hakusessa vielä molemmille osastoille.

- Aktiivisesti emme enää ulkopuolelta tulevia vahvistuksia etsi, mutta mikäli jotain mielenkiintoista ilmenee, niin ollaan valmiita reagoimaan. Kahden tai jopa kolmen viime kaudella pelanneen hyökkääjän jatkosopimukset on vielä tavoitteena. Maalivahtiasioista voin paljastaa sen verran, että näillä näkymin kolmas maalivahtimme on säkyläläisyleisölle tuttu, mutta sen enempää en vielä voi sanoa, Kauppi paljastaa.