Karhukoplan maalivahtikolmikko täydentyi tutulla nimellä - sopimuksia kasassa 24!

5.7.2020

Karhukoplan edustusjoukkue kiinnitti tulevan kauden kokoonpanoonsa tärkeän lenkin, kun maalivahti Tapio Valjanen solmi jatkosopimuksen Karhukoplan kanssa. Viime kaudet säkyläläisjoukkueen ykkösmaalivahtina pelannut Valjanen omaa myös 44 ottelun kokemuksen ylemmiltä sarjatasoilta, kun hän pelasi kaudet 2011-12 ja 2012-13 Karhuissa Divaria.

Viime kaudella Valjanen pelasi Kakon maalilla 17 ottelua, joissa hänen torjuntaprosenttinsa oli 77,01. Hän oli koko sarjan työllistetyin maalivahti pysäyttämällä kauden aikana kaikkiaan 479 laukausta.

Edustusjoukkueen manageri Kullervo Kauppi kertoo joukkueen maalivahtiosaston olevan nyt valmis. Jo aiemmin kiinnitetyt Niilo Härkälä ja Roni Ojala vartioivat Kakon maalia tulevalla kaudella Valjasen lisäksi.

- Hyvän trion saimme kasaan. Valjanen on tähän sarjaan ehdottomasti eliittitason maalivahti, jonka lisäksi näen potentiaalia muissakin maalivahdeissamme. Ojalalle viime kausi tällä tasolla oli ensimmäinen, joten hänen uskon haastavan Valjasta tulevalla kaudella vielä enemmän peliajasta. Se tilanne potkii varmasti molempia eteenpäin. Härkälä täydentää maalivahtiosastomme kunnolla, kunhan saa armeijansa pakettiin, Kauppi kertoo.

Karhukoplalla on tällä hetkellä pelaajasopimukset 21 kenttäpelaajan sekä kolmen maalivahdin kanssa. Kaupin mukaan on mahdollista, että listaan lisätään vielä muutamia nimiä, joiden kanssa neuvottelut ovat käynnissä.

- Eihän se mikään salaisuus ole, että haussa on vielä muutama kokeneempi hyökkääjä. Vanhoja tuttuja, joiden kanssa toivottavasti päästään sopimukseen. Katsotaan nyt rauhassa ja ilmoitellaan sitten, jos ilmoitettavaa on. Tälläkin joukkueella voisi jo hyvinkin lähteä sarjaan, joten hätää ei sikäli ole, Kauppi muotoilee.

Karhukoplan sopimustilanne 5.7.2020.

Maalivahdit:
Tapio Valjanen
Roni Ojala
Niilo Härkälä (SBS Rupu)
Puolustajat:
Oskari Minkkinen
Joonas Vääräniemi
Waltteri Virtanen
Tarmo Inkinen
Joni Tuominen
Anttoni Tuominen
Saku Ojanperä (HaVa)
Konsta Virtanen (HaVa)
Hyökkääjät:
Jussi Reko
Mikko Raivio
Kalle Seppä
Olli Laaksonen
Aku Lamminen (LaSa)
Juhani Niemi (SBS Wirmo)
Severi Heiska
Eevertti Heiska (SBS Rupu)
Valtteri Reko (Oripään Urheilijat, B-jun)
Akseli Kumpuvuori (Oripään Urheilijat, B-jun)
Kalle Heikkilä
Jari Laksi
Jesse Viljanen (SalBa)

Päävalmentaja Henri Virtanen
Apuvalmentaja Ville-Matti Hakanpää
Manageri Kullervo Kauppi
Huoltaja Marko Turunen