Laksille jatkosopimus Säkylään - Karhukoplalle vahvistuksia Raumalta ja Harjavallasta

20.5.2020

Karhukoplan miesten edustusjoukkue on tehnyt yhden jatkosopimuksen sekä kolme uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Kesken viime kauden Nakkilasta Karhukoplaan palannut Jari Laksi jatkaa Karhukoplassa, jonka lisäksi Säkylään saapuvat hyökkääjä Jesse Viljanen SalBasta sekä puolustajat Konsta Virtanen sekä Saku Ojanperä Harjavallan Vapaaurheilijoiden 4.divisioonajoukkueesta.

Laksi on edustanut Karhukoplaa urallaan jo useamman kauden ajan, mutta viime kaudesta osa meni Nakkilassa. Säkylässä mies ehti viime kaudella pelata kahdeksan ottelua ja summata seitsemän pistettä. Kaudella 2017-2018 Laksi oli Karhukoplan tehokkain maalintekijä 23 osumallaan.

- Erittäin tärkeä sopimus meille. Laksi on urheilullinen ja isokokoinen kaveri, jota on todella vaikea pysäyttää kentällä. Hyvien pistelukemien lisäksi mies tekee töitä kentällä todella paljon, joten hän on todella arvokas pelaaja joukkueelle, edustuksen manageri Kullervo Kauppi kertoo.

Jesse Viljanen oli viime kaudella SalBan kakkosjoukkueen tehokkain maalintekijä 16 osumallaan. Viljanen edusti myös SalBan A-juniorijoukkuetta, jonka tehokkain pelaaja hän oli 23 tehopisteellään.

- Saimme hyvät pohjatiedot Viljasesta. Maalintekijöitä ei kasva puissa, joten odotan hänestä olevan meille runsaasti hyötyä tulevalla kaudella, Kauppi sanoo.

Saku Ojanperä oli HaVan tehokkain pelaaja tehden 16 ottelussa 25 tehopistettä puolustajan paikalta. Vuonna 1996 syntynyt Ojanperä on KK-V:n kasvatti, joka on edustanut viimeiset kaksi kautta HaVaa. Konsta Virtanen on niin ikään edustanut kaksi viime kautta HaVaa, jota ennen hän pelasi NTK:n riveissä. Vuonna 1998 syntyneen puolustajan tehopisteiksi merkattiin viime kaudella tehot 4+3, jolla irtosi joukkueen sisäisessä pistepörssissä viides sija.

- Molemmat ovat urallaan vielä eteenpäin meneviä pelaajia, joiden taustoista saimme tietoja ennen kiinnityksiä. Varmasti pystyvät luomaan aitoa kilpailutilannetta puolustuspäähämme, ja uskon heidän pärjäävän hyvin 2.divisioonassa tulevalla kaudella, Kullervo Kauppi sanoo.

Lisää sopimusuutisia luvassa lähiaikoina!

Karhukoplan sopimustilanne 19.5.2020:

Maalivahdit:
Roni Ojala
Niilo Härkälä (SBS Rupu)
Puolustajat:
Oskari Minkkinen
Joonas Vääräniemi
Waltteri Virtanen
Tarmo Inkinen
Anttoni Tuominen
Saku Ojanperä (HaVa)
Konsta Virtanen (HaVa)
Hyökkääjät:
Jussi Reko
Mikko Raivio
Severi Heiska
Eevertti Heiska (SBS Rupu)
Valtteri Reko (Oripään Urheilijat, B-jun)
Akseli Kumpuvuori (Oripään Urheilijat, B-jun)
Kalle Heikkilä
Jari Laksi
Jesse Viljanen (SalBa)